KONSERT 2021:

For mange er Carl Høgset mest kjent som kordirigent og grunnlegger av Grex Vocalis, som han startet i 1971 og ledet frem til den store avslutningskonserten i Den Norske Opera høsten 2019. Nå vil tidligere medlemmer fra alle tiår av Grex Vocalis holde en minnekonsert for Carl Høgset, med korsangere og repertoar fra hele korets levetid.

Det sammnsatte koret med over 80 tidligere medlemmer ledes av dirigenter som enten har gått i lære hos Høgset, sunget i et av hans kor eller samarbeidet med ham og Grex Vocalis. Disse dirigentene er: Tone Bianca Sparre Dahl, Vivianne Sydnes, Terje Kvam og Mick Aspen Melby.

I tillegg har konsertkoret invitert inn solister med et spesielt nært forhold til Grex Vocalis og Høgset: Njål Sparbo, Anne Vada, og Magnus Staveland.

Korets faste akkompagnatør, konsertpianist og musikkformidler Sara Aimée Smiseth blir konsertens konferansier og pianist. I tillegg deltar også mangeårig korsanger og æresmedlem Inger Elise Reitan på piano.

Billetter kr. 325,- inkl. billettavgift.
Vi regner med utsolgt hus, kun 150 billetter igjen pr 31.10.21
Kjøp billetter på forhånd her>>>
Et eventuelt overskudd fra konserten vil gå til Carl Høgsets og Grex Vocalis’ minnefond som årlig skal dele ut et stipend til en ung talentfull sanger eller kordirigent.

Konserten starter kl. 19:00 (NB nytt tidspunkt enn tidligere annonsert grunnet julegrantenning på Universitetsplassen).
Dørene åpner kl. 18:30